За нас

Списание Интериор, Дизайн МАГАЗИН е луксозно месечно издание, представящо всички новости, свързани с интериор, екстериор, обзавеждане на жилища и търговски обекти, строителството, технологични новости. То излиза на българския пазар вече петнайста година и има утвърдени позиции, както сред потребителите на стоки и услуги за интериора и екстериора, така и сред специалистите в бранша.

Списанието се разпространява в цялата страна чрез разпространителски мрежи и абонамент.

Списанието е с обем до 200 страници, в зависимост от сезона и Приложенията къмосновното тяло. Като печатна медия, ние сме разпознаваеми с перфектен печат, елегантен стил и професионален подход към съдържанието. Ежемесечно се подготвят специализирани рубрики с акцент върху интересното за сезона. В темите ни, освен атрактивни новости и тенденции от България и света, задължително присъства и друга актуална и полезна информация. Не случайно ние успешно защитаваме слогана си: „Списанието, което продава”.

Специално място във всеки брой имат и т. нар. водещи теми – обикновено те са две и се отличават с по-богата разработка, дискусии и участие на специалисти.

Целевата аудитория на изданието на практика включва всички потенциални потребители на стоки и услуги за дома, офиса, хотела, търговския обект и пр., в процеса от архитектурната идея
до обзавеждането им.

На база абонамент и таргетирано разпространение, читателите на сп. МАГАЗИН са във възрастовата група между 25-50 години, с висок образователен и социален статус.