Реклама в сайта magazin-bg.net

Списание Интериор, Дизайн Магазин
advertising.magazin@gmail.com 0877 61 86 81
advertising1@magazin-bg.net 0878 20 89 53
spisanie.magazin@gmail.com 0888 26 95 70

ОФЕРТА ЗА ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Благодарим Ви за желанието да разширите бизнеса си чрез нас!

Списание Интериор Дизайн Магазин е водещо периодично издание за интериор, дизайн и архитектура. То излиза на българския пазар от 16 години и има утвърдени позиции както сред потребителите на стоки, така и сред специалистите в бранша.То има практическа насоченост и показва най-доброто на българския пазар в областта на обзавеждането, услугите и технологиите, напипвайки пулса на световните трендове и сверявайки часовника на българския читател.

В отговор на променящата се информационна култура, ние от екипа на списанието предложихме на българското интернет пространство един от най-модерните и съдържателни уеб сайтове, строго таргетиран в услуга на крайния потребител. В публикуваме огромно разнообразие от материали и снимков материал в помощ на всички, които се интересуват от обзавеждане и ремонти.

С оглед обогатяване на нашия сайт с първокачествена информация и осигуряване на вашата компания водещо присъствие в интернет пространството и тясно таргетиране към крайния клиент, имаме удоволствието да ви представим някои от възможностите за сътрудничество с нас.

Ексклузивна пакетна оферта:

· Рекламна кампания, включваща четири ПР материала и комбинирана с банер за период от 8 месеца. Материалите ще бъдат подготвени съвместно с ваши специалисти с оглед възможно най-добро SEO индексиране и подходящи за челните позици в Google. Те ще бъдат илюстрирани ексклузивно с ваши снимки на продукти и услуги. Съществуват възможности за споменаване на ключови думи в текста до 11 пъти и еднократен или повтарящ се линк към вашата страница.
· Предлагаме публикация на кратък ПР, статия или новина до 240 знака, илюстровани с подходящи снимки, на цена от 400 лв, като материалът ще бъде на заглавната страница на сайта за един месец и след това ще бъде преместен в съответната рубрика за неограничено време.
· Можем да публикуваме статия с неограничен обем, която представлява интерес за крайния потребител и съдържа полезна информация в областта на строителството, ремонтите и интериорното обзавеждане. Тя ще бъде илюстрирана с ваши снимки.
· Преференциална еднократна цена от 400 лв, като материалът ще бъде на заглавната страница на сайта за един месец и след това ще бъде преместен в съответната рубрика за неограничено време.

· Възможности за споделяне на материалите във всички водещи социални мрежи:

· Различните варианти за банер на първа или вътрешна страница можете да разгледате по-долу:

КАК ДА РЕКЛАМИРАМ БИЗНЕСА СИ?

Предлагаме Ви най-ефективния метод за реклама – статични или анимирани рекламни карета (банери). Пълноцветни, разбира се.

Не разполагате с рекламно каре? Няма проблеми. Ние ще изготвим вашата реклама, напълно безплатно за статични карета.

Как може да изглежда вашето рекламното каре.

Списание Интериор, Дизайн Магазин

Местоположението на банера върху страницата (вж. модел на сайта по-долу) – от 1 до 3.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА?

Позиция 1 –размери 728×90 пиксела – 300 лв./месец. Това е първият, най-горен банер. Присъства на всички страници.

Позиция 2 – форма Среден Квадрат с размери 300×250 пиксела – 300 лв./месец. Това е най-горещата откъм кликове позиция, тъй като се намира до полетата за вход към сайта. Присъства на всяка страница.

Позиция 3 – форма Широк Небостъргач, размери 160×600 пиксела – 200 лв./месец. Присъства на всички страници.

(Възможности за изработване на проект на рекламата от клиента)

За изготвяне на индивидуална оферта моля да се свържете с нас. При комбинирана реклама в сайта и печатните ни издания можем да предложим преференциални условия.

Допълнителна информация:

  1. При желание от рекламодателя рекламните карета могат да бъдат разположени на други страници на сайт-а различни от началната, срещу 30% отстъпка.
  2. За услугата се оформя търговски договор.
  3. Всички рекламодатели имат право на безплатен достъп до разработките на сайта, както и на участие в организираните събития на организацията без такса за правоучастие на един представител на рекламодателя.

КОЙ РЕКЛАМИРА В ИНТЕРИОР ДИЗАЙН МАГАЗИН? Таргетираната аудитория на нашия сайт привлича:

· Потребители в активна възраст със средни и високи доходи
· Архитекти, дизайнери, учащи се в областта, фирми в строителния и интериорния бранш · Потенциални клиенти, на които им предстои ремонт и обзавеждане
· Ценители на естетиката
· Читателите и абонатите на списание „Интериор Дизайн Магазин” и „Интериор & Екстериор”

С уважение: Ренета Стянова, издател

Миряна Малчева, главен редактор

Интериор Дизайн Магазин Медия

Август 2019