Изкуството в банята

Модерната баня заема почетно място в съвременното жилище. Всеки елемент от обзавеждането й е от особено значение – душ, душ кабина, умивалници, огледала, санитарен фаянс, керамика, шкафове.

Плочки за баня на известния холандски дизайнер RONALD VAN DER HILST. Първоначално като на шега, лалето повлиява неговото творчество и претърпява много метаморфози в творческите му интерпретации вече над 10 години. Серия Tulip на Ceramica Bardelli. Предлага мебелна къща НИДО.

На първо място са важни материалите, от които са изработени и качеството на изпълнение, но всъщност, това което радва и дава настроение и естетическа наслада, е дизайнът. Съвременните производители на обзавеждане на баня са наясно, че техните продукти впечатляват най-вече с форми и визия. Вече е утвърдена практика да се канят водещи продуктови дизайнери да придадат на техните продукти онази зашеметяваща линия и блясък, който превръща дадена мивка или смесител в естетическа икона.

Иновативен декоративен фаянс с размер 50/100 ефект тапет . Вдъхновен от природата, за да вдъхновява дома. Серия DECORANDUM на Vallelunga & Co. От ИТАЛКЕРАМИК
ГРУП.

Подробности може да намерите в бр.104.