Smart Life

Интелигентните системи за Умен дом Homematic IP и MAX! са с доказано качество в Германия. Голяма част от хората в България имат достъп до качествен безжичен интернет в дома си. Броят на притежаваните  смартфони и таблети също е висок. С това най-важните предпоставки за един интелигентен дом са налице. Системите за Умен дом са лесни за инсталация и настройка и могат да се разширяват, ако е необходимо, дори без помощта на специалисти и окабеляване. Възможност за управление и чрез Гласов контрол с Amazon Alexa или Google Assistant.

ИНТЕЛИГЕНТНА ДОМАШНА СИСТЕМА

Устройствата ни за контрол и управление на температурата в помещенията осигуряват контрол на радиаторите навсякъде в къщата за всяка стая поотделно, което дава възможност за спестяване на до 30% от разходите за отопление. Подовото отопление може да бъде още по-ефективно и да се управлява с продуктите на Homematic IP.

С нашите Пир датчици и компоненти за сигурност, засичането на движението не остава незабелязано. При  отварянето на прозорците и вратите, потребителят веднага се информира. Повишаването на комфорта се осигурява от нашите превключващи и димиращи устройства за управление на осветлението, както и  продуктите ни за автоматизация на ролетни щори и тенти.

ТЕРМОРЕГУЛИРАНЕ – ПЪТ ЗА ИКОНОМИЯ

С помощта на интелигентната система за отопление MAX! Home се чувствате комфортно. С лесната  инсталация на нашите продукти създавате уют за семейството си, щадите околната среда и пестите парите си.

Управлявайте топлината в жилището си чрез смартфон и интернет

Чрез MAX! Cube, можете да контролирате всички MAX! устройства вкъщи чрез смартфон и интернет. Контролът на вашата система за отопление през интернет може да се осъществява от всеки компютър чрез MAX! портала.

Безплатното приложение за iOS и Android ви позволява  да управлявате и контролирате всички  компоненти на MAX! инсталацията чрез интернет, където и да се намирате.

Разрешение за ползване на марките Homematic IP и MAX! в България е предоставено на SmartLife.bg, официален партньор на eQ-3 AG, Германия.