FALMEC – АСПИРАТОРИ ВДЪХНОВЕНИ ОТ ЖИВОТА

Ако в най-добрите кухни в света вдишвате нов и пречистен въздух, заслугата е на световния лидер в производството на аспиратори Falmec. Италианската компания се превърна в абсолютна международна референтна точка за качество, иновации, дизайн и устойчивост.

Продуктите на Falmec правят живота в кухнята прекрасен, защото комбинират – изключителни технологии, висококачествени материали и естетически емоции. Колекция, обогатена с авангардни иновации, изследващи допълнителни възможности и изрази на върховите постижения на компанията.

ДИЗАЙН

Още с първия продукт Falmec създава емоция на тези, които са ги избрали. Дизайнерските модели на аспиратори придават неповторим стил на съвременната кухня, защото италианската компаниязалага на креативността и изобретателността.

Обогатени от многобройните сътрудничества с нови и утвърдени дизайнери не случайно бяха създадени изключителни  модели, които се радват на международно признание и множество награди за дизайн, като – Good Design Award, Archiproducts Design Award, Iconic Awards Best of Best, Red Dot Design Award, Casa Decor и др.

ИНОВАЦИИ

Единствените аспиратори дезинфекциращи въздуха, се произвеждат от Falmec.

Чрез патентованата уникална технологияE.ion® System се създава биполарна контролирана йонизация в кухнята, чиито въздушни йони не само премахват неприятните миризми по естествен начин, но и възстановяват оптималния йонен баланс със значителни ползи за нашето физическо и психологическо състояние.

Чуйте тишината с колекцията отневероятно безшумни аспиратори създаващи значителни ползи за качеството на живот, чрез технологията NRS® на Falmec, която позволява да готвите, работите, говорите, слушате музика без типичния шум на аспиратора, поддържайки най-високата производителност при засмукване. Благодарение на проучванията и използваните материали, NRC аспираторите намаляват шума с до -86%. Разработката на Falmec със специализирани доведе до създаването на колекция свръх тихи аспиратори, които ефективно повишават качеството на живот в кухнята.

ЕФЕКТИВНОСТ

Сред последните иновации, патентовани от Falmec е системата No-Drop®. Създадена за удобство в кухнятатази технология предлага ефективно решение на често срещан проблем – капките получени вследствие на кондензираните пари, които може да предизвика ежедневната дейност в кухнята. Това се случва, когато горещият въздух, идващ от печката се сблъсква със студените повърхности наоколо. Този процес намалява температурата и излишната пара се трансформира в малки капчици, които се отлагат върху стените на уредите и мебелите.

Falmec решават проблема, като елиминират капките в кухнята, чрез използването на набор от метални филтри с кръстосани остриета, обикновено използвани за събиране на мазнини и масла, получени при готвене.

Независимо кой от моделите на Falmec ще спечели вашите предпочитания, вече имате възможността да изберете от колекцията на най-добрите аспиратори в света.

За контакти:

Варна, ул. “Битоля” 6

тел./факс: 052 614 132, тел.: 052 641 922,

0882 309 900, 0877 601 901

Варна, бул. “Цар Освободител” 263А

тел.: 052 562 436, 0876 562 436

Пловдив, жк.”Тракия”, бул. “Освобождение” № 39, маг. 1

тел.: 0887 760 806, 0889 151 013

Бургас, жк. Лазур, бл.152, срещу “Пантеона”

тел.: 0885 107 682

София, тел.: 0882 069 082

www.veto.bg