Предимствата на гранитни мивки SCHOCK

През последните години Гранитни мивки SCHOCK се превърнаха в хит на пазара, а причината да бъдат предпочитани и да се радват на все по-голямо търсене е защото имат много дълъг живот, поради своята изключителна здравина и устойчивост, богата цветова гама и стилен дизайн.

Структурата от която са направени има изключителна плътност, което прави повърхността им изключително устойчива при удар.

Световният лидер в производството на гранитни мивки SCHOCK отличното съчетава новаторски дух и усещане за традиция, иновативни технологии и работа с изключително качествени материали. Това превърна гранитни мивки Schock в предпочитана търговска марка и в нашата страна. Днес немската компанията има над 90 патента за иновации и изработва над 200 модела, в повече от 40 цвята.

Патентованите технологии с първокласни покрития CRISTALITE® и CRISTADUR® поставят изключително високи стандарти в производството на гранитни мивки, благодарение на невероятната си здравина, неповторима естетика и практичност.

Гранитни мивки Schock са едновременно красиви и ръчно изработени от висококачествени продукти, характеризиращи се с много фина структура, съдържаща до 80% натурален кварцов пясък и акрилни смоли. Ултра фината структура допринася за уникалната гладкост, която се усеща още с първото докосване.

Ето за това гранитни мивки Schock не само печелят множество международни награди за дизайн и функционалност, но печелят сърцата на потребителите с елегантност и изчистени линии, съчетани с богата гама от интензивни, максимално наситени, трайни и устойчиви цветове. Предлагат се и 100% естествени цветове. Направени са от рафинирана, иновативна кварцова смес, чийто кристали остават напълно неоцветени, напомнящи дивата красота на природата.

Като допълнение към всичко това е и необходимостта да съчетаем съответния модел на композитна мивка Schock с удобни и практични аксесоари. Всяка гранитната мивка Schock от кварцов композит трябва да се комбинира с подходящия смесител, отговарящ както на индивидуалните изисквания на ежедневния живот в кухнята, така на интериорните решения в нея. Ето затова, немската компанията предлага богат избор от модерни смесителни кранове от висок клас, за да се гарантира, че композитната мивка и крана са в перфектна комбинация и функционално синхронизират естетика и удобство в нашия дом.

Schock предлагати отлични решения в отговор на желанието да си създаваме допълнителни удобства в кухнята, чрез аксесоари, като елегантни стъклени и дървени дъски, дозатори, решетки и гевгири от неръждаема стомана, както и окомплектовки за сифони,в елегантни цветовесъответстващи на смесителите.

И това не е всичко. Представяме ви още една супер екстра от Schock създаваща комфорт в кухнята – патентована система на Schock – Indutherm. Решение за кухненски ентусиасти, с усет за първокласното и изключителното, което служи за затопляне на плота (отцедника) на мивката, до 50°C, което го прави напълно подходящ като заместител на отцеждаща кошница или рафт. 

Тази придобивка може да замести топло чекмедже, като затопля съдовете, докато е време ястието да се сервира, точно като в професионална кухня. Лъчистата топлина също така намалява времето за съхнене, след измиване на съдовете. Друг важно предимство на гранитните мивки Schock е изключително лесното почистване, защото благодарение на супер гладката повърхност се минимизира ефекта от замърсяване и не позволява задържането на частици по повърхността.

Това прави работата в кухнята по-лесна и по-хигиенична съвместявайки хигиеничния стандарт на Schock – proHygienic21 – 99% със ефекта на “отблъскване” на замърсяванията и гарантира запазването на естествена среда в кухнята, осигурявайки оптимална чистота и безопасност, по време на готвене. Остатъците от храна, които са дишаща почва за развъждането на бактерии и неприятни миризми, е невъзможно да се задържат по повърхността на мивката – те просто се отмиват с водата. Патентованите качество и сигурност са тествани и сертифицирани от германската LGA.

Блестящо, нали?

За контакти:

Варна, ул. “Битоля” 6

тел./факс: 052 614 132, тел.: 052 641 922,

0882 309 900, 0877 601 901

Варна, бул. “Цар Освободител” 263А

тел.: 052 562 436, 0876 562 436

Пловдив, жк.”Тракия”, бул. “Освобождение” № 39, маг. 1

тел.: 0887 760 806, 0889 151 013

Бургас, жк. Лазур, бл.152, срещу “Пантеона”

тел.: 0885 107 682

София, тел.: 0882 069 082

schock.bg