Наръчник за родители

Организацията на детската стая е ключов момент в живота на всеки родител. Несъмнено всеки иска да  създаде перфектната среда за децата, място, където малките ще се чувстват сигурни, щастливи, креативни и обичани. Най-лесния начин да направите перфектната стая за вашето дете е като се обърнете към него за  съвет и мнение. Малките от рано формират свой собствен вкус и предпочитания. Включете децата още в  началния етап на планиране, вземете заедно решенията и използвайте момента да се забавлявате заедно!

Серия Flisat от ИКЕА
  • Гласувайте доверие на детето си и се вслушвайте в неговото мнение. Така то ще се почувства оценено и  важно и отрано ще се научи на отговорност.
  • Определете лимит на количеството играчки и вещи, които да има в стаята. Не превръщайте помещението в  лабиринт, задръстен от прекомерно много подаръци и предмети.
  • Позволете на детето да установи собствен режим. Така то ще се чувства пораснало и ще се научи, че има  време за игра и време за учене.
  • Осигурете добро осветление. Удачна комбинация от осветително тяло на тавана и стената, както и настолни лампи на бюрото и до леглото.
Серия Dimix от GAUTIER
Oбзавеждане за детска стая Trio от ЕНИКОМ-М

текст: Миряна Малчева

Прочетете повече за предложенията за обзавеждане на детската стая в бр. 100