MAISON et OBJET, Париж

Есенното издание на провеждащия се два пъти годишно в Париж голям международен панаир на продуктите за дома, Maison et Objet тази година е от 8 до 12 септември и е част от Парижката седмица на дизайна. Основната тема на това издание, на която са подчинени представените продукти и идеи, е Comfort Zone.

Новата колекция Bump на Tom Dixon Studio

Събитието показва последните тенденции за декорация на дома, събрани от различни краища на света. Но то събира също така и професионалисти от много сфери, свързани общо казано с едно – изкуството да живеем добре: декорация, дизайн, мебели, аксесоари, текстил, аромати, прибори и съдове за хранене …

Изложението обхваща три главни области: “maison” – домът и декорацията му, “objet” – предметите, които използваме за всекидневния си живот, концептуалният магазин на шоуто, идеален за търговци на дребно, и сектора “ínfluences”, който се фокусира върху влиянията и тенденциите, които организаторите на  изложението следят и представят всеки път, обединени под една обща тема. Тя представлява всъщност водещата тенденция в дизайна на интериора за сезона.

Plaid на WE LOVE DESIGN снимка MOM