На открито

Текст: Теменужка Захариева

Лято е, и ако не сме на почивка, то другото място, където можем да се наслаждаваме на хубавите летни дни и вечери, e така наречената „стая на открито“ – на двора, на терасата, дори в малкото пространството между  блоковете или всяко налично кътче на открито, което имаме на разположение. Освен удоволствието от  живота на чист въздух и допълнително пространство за забавление и почивка, една такава стая, всъщност,  увеличава и жизненото пространство на семейството – замисляли ли сте се за това?

Производител Serralunga – предлага ARTCOURT

А как да изглежда тя  зависи от функциите, които ще включва, но най-съществената част, естествено, са удобните места за сядане и почивка, освен зеленината, разбира се. Избрани правилно, те са гаранция, че вашата стая на открито ще се  използва пълноценно. С оглед на това, когато проектирате вашето пространство, не забравяйте, че комфортът, количеството и размерът имат значение. Тъй като външната мебел също може да бъде  значителна инвестиция, важно е да знаете, че купувате комплект, който отговаря на вашите нужди.

Диван Grappa, алуминиева рамка с прахово покритие, синтетичен ратан с UV защита, водоустойчива дамаска на възглавниците с UV защита. Предлага ЕНИКОМ М
Летни душове от ВОЛТУРНО

Четете повече за тенденциите на пазара за мебели на открито в бр. 105