Свят на сладко удоволствие

Двама млади тайванци – тя, Шийн-Джи Лин и той, Тинг-Лианг Чен, създават своето студио GANNA през 2010 г. Осъществената им амбиция е да творят домове в нов стил, различен от обичайните представи. Неслучайно избират името на тандема си – Gan значи сладко удоволствие, а Na – скромно, балансирано отношение към пространството. С таланта си обединяват двата свята – на Изтока и на Европа, постигат пълен синхрон между мястото за обитаване и хората, създават комфортни места, изпълнени с естетика и функционалност.

Шийн-Джи Лин и Тинг-Лианг Чен
Шийн-Джи Лин и Тинг-Лианг Чен

За по-малко от десетилетие имат десетки награди от световни професионални форуми, а през 2015г. им присъждат Red Dot за дизайн. Снимки на интериорите им са публикувани в най-авторитетни европейски, американски и азиатски специализирани списания.

Вдъхновени от театър „Cloud Gate“, една от най-добрите танцови трупи в света, работят върху този интериор в Тайпе. Движението на танцьорите и изящната калиграфия, която е в кръвта им, е вдъхновението преди сериозното преустройство. Китайският символ 永 е в основата на умелата интерпретация на калиграфските способности на творците. Концепцията за оформление на интериора в този проект е заредена със силата му.

Вижте пълния текст и всички снимки на интериорния проект в бр.111.

Интериор: Ganna Design
Снимки: MW Photo Inc
Текст: Василена Йовкова