ХОНКА- не просто къщи, а нов начин на живот

В днешното забързано и натоварено ежедневие нараства нуждата от спокоен, комфортен и здравословен дом. Това е и основната концепция, която стои зад идеята за изграждане на Log House жилищно селище, което предстои да стартира следващата година.

За създаване на по-качествена средата на живот не случайно са избрани финландските дървени къщи Хонка. Конструкцията е много надеждна, а процесът на строителство е бърз. Тези къщи са изключително комфортни за живеене. Изградени от сертифицирана финландска дървесина, те предлагат здравословна жизнена среда. Освен, че е възобновим източник, дървото поддържа баланс на влажността на въздуха, оптимален за хората, живеещи вътре.

Визията и разпределението на дървените къщи могат да бъдат разнообразни. За този проект сме подбрали няколко варианта на функционални архитектурни решения, като клиентите могат да изберат както по-традиционна визия, така и с модерен дизайн, хармонично съчетани в единна концепция. Всяка от къщите ще разполага с парко-място и собствено дворно пространство, както и с достъп до общите части.

Нашата цел е не само да създаваме красиви и функционални къщи в класически Скандинавски дизайн, но да изградим жилища в хармония с околна среда и природата.

Honka къща