Noir е новото черно

То играе с простите форми и силуетите, благороден блясък и екслузивни материали, стилно е и създава усещане за уют и мистика. Какво да не изпуснем от новата тенденция в черно?

Тапет Texam SHINE от VERDE INTERIORI

Черното в интериора е равносилно на присъствие. Ясна заявка за характер, настроение и предпочитания то е изборът на смелите и креативните. Носи потенциала да зареди с енергия помещението и да подчертае цялостната визия. На черен фон предметите и елементите на екстериора изпъкват. Сам по себе си притежаващ ярък характер, черният цвят има свойството да подсилва емоциите в пространството, където присъства. Затова е подходящ и за спални и бани, всекидневни и трапезарии. В помещенията за почивка и релакс създава усещане за уют, докато в хола партитата стават по-весели, изпълнени с енергия и жизнерадостни. Друг вариант е да добавите в интериора елементи в черен цвят – маса, диван или предмети от бита, но трябва да внимавате много. Черното е символ на лукс и стил, затова предметите в този цвят винаги трябва да са изработени изключително прецизно и висококачествено. Не се колебайте, заложете на водещи дизайнери и фирми.

Едно прекрасно предложение от GEO TILES. Тъмен камък, с естествени светли нишки, за да разчупи строгостта и изчистената визия на серията NIGHT, предлага БАНЯ СТИЛ

Вижте и останалите ни идеи как да включите черния цвят в интериора в брой 108.

текст: Миряна Малчева