Детайлите в интериора

След като едно жилище е планирано, завършено и обзаведено, се стига до най-приятната част – завършващите детайли. Елементите, които подчертават красотата на интериора и вкусовите предпочитания на живущите. Завършващите акценти могат да бъдат всичко, декоративен аксесоар или дръжки на шкаф, съчетани с обзавеждането те персонализират интериора и го правят съответстващ на вашия стил.

Завършващите детайли са шанса да отразите себе си в интериора. Подбирайте акценти, които имат стойност лично за вас и отговарят напълно на вашата индивидуалност.

Светещите профили на Butech (Porcelanosa grupo) представляват комплект от алуминиев профил и LED лента с трансформатор. Могат да се монтират както хоризонтално, така и вертикално – за оформяне на външен ръб, между пода и стената, между тавана и стената, на стъпала, под ваната и т.н. Предлага Ele Ceramica
Светещите профили на Butech (Porcelanosa grupo) представляват комплект от алуминиев профил и LED лента с трансформатор. Могат да се монтират както хоризонтално, така и вертикално – за оформяне на външен ръб, между пода и стената, между тавана и стената, на стъпала, под ваната и т.н.
Фигура Gentlemen Bird White от KARE
Фигура Gentlemen Bird White от KARE
Ваза Mouth Gold от KARE
Osternas кожени дръжки от IKEA
Брави от Swego
Брави от Swego

Вижте и другите ни предложения за завършващи детайли в интериора в бр.110.

текст: Миряна Малчева