Сладко като карамел

Карамелът, или карамелизираната захар е добре познатата “тайна”съставка на много сладки изкушения, като нугата, крем брюлето, пралините и крем карамела. След като се нагрее, захарта се стопява и сменя цвета си, придобивайки познатия вълшебен и богат, наситен вкус.
При тази магическа трансформация от прекрасното към божественото захарта също така променя цвета си, преминавайки през цялото разнообразие между златисто и топло кафяво.
В търсене точно на тези, топли, меки и страстни нюанси, ние от Интериор Дизайн Магазин, подбрахме за вас най-красивите най-стилните, най-съблазняващите интериорни предложения, за да затоплим сетивата си и се настроим за настъпващата есен и ги гарнирахме с вълшебни и изтънчени сладки удоволствия, създадени с любов и майсторство.

Интериорен текстил от Велекс

Нежно като следобедна светлина
Още в началото на приготвянето, захарта започва да променя цвета си, бавно и едва забележимо, като намек за предстоящо удоволствие, или лъч светлина пречупен през прозрачна завеса. Тези деликатни нюанси, съдържат само намек за цвят и обещание за сладката трансформация на кристалите захар в карамел.

Кресло с цвят карамел на Sofia Design District

Останалата част от текста можете да видите в рубриката Designbar на брой 106.

текст: Миряна Малчева